Dziesięć przykazań wg Anthony Bourdain


Jedzenie jest równie ważne jak przyjaźń, seks czy muzyka. I ważniejsze niż futbol Anthonym Bourdainem


Anthony Bourdain – szef kuchni, wielki inspirator, rebeliant wśród mistrzów gastronomii i niestrudzony podróżnik. W Polsce można zobaczyć jego programy „Anthony Bourdain bez rezerwacji” , „Anthony Bourdain miejsca nieznane” czy „Postój z Anthony Bourdainem”.

Podróżować i próbować lokalnych potraw to podstawowe dewizy jakie zaczerpnąłem z niego.
IgiMag prezentuje „Dziesięć rzeczy, których nauczy cię Anthony Bourdain”.

Znajdziecie zasady i poznacie lepiej postać, która miała w ostatnim czasie znaczący wpływ na moje podejście do świata kulinarnego, także samodzielnego gotowania, czy raczej grillowania.

Serce moje zdobył scenami, w których zamawia Pappy Van Winkle najlepszy bourbon whiskey na świecie. Zdradzę wam, że wśród pasji jakie mam i marzeń z nimi związanych, jest spróbować 20-25 letniej Pappy Van Winkle. Anthony bywa w miejscach gdzie podają ten wybitnie wyjątkowy bourbon. To motywuje by ruszać tyłek i zaglądać w miejsca wyjątkowe w swoim rodzaju.

Miłej lektury i na zdrowie!